Bistro La Morsa

Een perfecte locatie voor een gezellig samenzijn. La Morsa is een stijlvolle zaak, waar je een krant leest of rustig aan de toog hangt met een pintje in de hand.

Je kan er een spaghetti of croque monsieur eten. Daarnaast zijn er de traditionele bieren, aangevuld met verschillende soorten gin-tonic en andere cocktails.

Marc, de uitbater van La Morsa, is een professionele en gastvrije gastheer. Met zijn kennis, attentheid en persoonlijke betrokkenheid zorgt hij ervoor dat gasten zich welkom voelen en een buitengewone culinaire ervaring beleven. Hij verwent gasten met zijn huisgemaakte spaghettisaus, die een unieke en onderscheidende smaak toevoegt aan de spaghetti. Marc's passie voor culinaire creaties komt tot uiting in de bereiding van de saus, waardoor de spaghetti bij Bistro La Morsa een onvergetelijke ervaring wordt.

Over Ons

Terras vooraan en achteraan

Geniet van de buitenlucht op onze terrassen. Of je nu de bruisende sfeer van de straat wilt ervaren of de rustige ambiance van onze achteraanterras verkiest, wij hebben beide opties voor jou beschikbaar. Kies het terras dat bij jouw stemming past en geniet van een heerlijke tijd buiten.

deck

Spaghetti

Bij ons geniet je van de beste Bolognaise spaghetti in de regio. Onze authentieke saus, bereid met liefde en vol verse ingredi├źnten, is perfect gecombineerd met al dente gekookte spaghetti. Kom langs en ontdek waarom onze bolognaise spaghetti zo geliefd is!

dinner_dining

Nabij fiets/wandelroutes

Onze locatie biedt gemakkelijke toegang tot prachtige fiets- en wandelroutes. Verken de natuur en geniet van adembenemende landschappen tijdens je avontuurlijke tocht. Kom daarna tot rust in onze comfortabele accommodatie.

hiking

Onze diensten

takeout_dining
Afhaalservice
pets
Honden toegelaten
wifi
Gratis WiFi